Första skoldagen och rosa hår

Jag och mamma lämnade Tett och Vila på dagis, jag lekte med Åke, Gösta och Knut. Hade min hatt på mig hela tiden, Indie-hatten.

Vi gick till skolan sen, lärarna sjöng på skolgården. Sen in och leka, sen samling, sen utelek. Mamma var kvar, hon var den enda mamman som var kvar, men jag ville gärna att hon skulle vara där.

Sen gick jag och mamma hem klockan 11, då åkte vi ner till stan och mötte upp pappa för lunch. Det var gott, och jag hade massor att berätta för pappa.

Vi handlade lite sen, och sedan gick vi för att klippa mig. De klippte ganska kort hår på mig, för jag ville det. Fast inte så kort som jag egentligen ville. Sen sprayade de rosa hjärtan i håret på mig, jag ville att mamma skulle knäppa ett kort på det och skicka tiil Tilde.

Gick på stan en stund sen, och jag fick en glass. Sen åkte vi och lämnade tröjor på ett tryckeri, och mamma och jag åkte hem sen. Jag fick stanna hemma och spela indie medan mamma gick och hämtade tett och vila på dagis, då blev jag jätteledsen, för det var slut på batteriet i kontrollen, och mamma svarade inte i telefon. Men sen fick jag spela i alla fall när mamma kommit hem.Lämna ett svar