Fredagsmys med bara mamma

Moltas berättar:

Idag lämnade både mamma och pappa oss på dagis och skolan, det är alltid mysigt när båda är med. Sen följde jag med Samuel hem efter skolan, hans mamma kom och hämtade oss vid tre. Vi lekte krig och lite annat, sen kom mamma, Tett och Vila och hämtade mig vid fem-tiden. Jag var inte så sugen på att gå hem då, trots att vi skulle ha fredagsmys, men Samuel och hans mamma skulle åka iväg, så jag kunde inte stanna heller.

Vi åkte och handlade, för mamma hade inte hunnit det innan hon hämtade oss. Hon köpte två nya filmer, en Barbie-film och en med Stålmannen och Batman (i samma film). Vi tittade på Barbie-filmen medan mamma fixade käk, sen tittade mamma med oss också efter att vi ätit, och då åt vi snacks med, det var gott. Och filmen var bra, fast lite otäck emellanåt. Klockan blev så sen att vi inte hann titta på Batmanfilmen, men mamma lovade att vi skulle se den imorgon när vi vaknar.

Tett och Vila gick och la sig först, och jag satt uppe med mamma och tittade på Diggiloo. Jag undrade hur hon kunde alla sånger, och sen blev jag irriterad för att hon sjöng med i alla, jag ville ju höra när de på tv sjöng dem istället.

Sen blev jag så trött så jag ville sova, så vi tittade bara lite i mammas telefon, och tittade på meddelande från pappa (som var på kryssning med jobbet), sen gick jag och la mig. Mamma kollade vidare på tv, men känner jag henne rätt så somnade hon nog i soffan ganska snabbt sen…


Lämna ett svar