Mammadag och barnkalas på Nordik

I morse gick jag in och sov hos mamma en stund när jag vaknat, även fast Tett och Moltas var vakna. Hon var ju alldeles ensam i sängen eftersom pappa är borta, så jag tyckte lite synd om henne. När hon äntligen vaknade sen så gick vi ner och tittade på Batman- och Stålmannen-filmen som vi fick igår. Mamma gjorde iordning mackor och jos som vi fick äta i soffan, lyxigt va? Sen fick vi lite chips-rester från igår kväll med, åh vilken bra start på dagen!

När vi sett färdigt filmen lekte vi en stund, och sen åkte vi till Erikslund. Där var mamma in och köpte nya filmen om Monster, som vi ska se imorgon när vi ska ha söndagsmys när pappa kommit hem. Sen fick vi lunch på Mc donalds, och åkter efter det vidare till Nordik. Där var det barnkalas idag, så vi fick godis, bullar, saft, fiskedamm och ballong. Men det var nåt konstigt i ballongerna som gjorde att de flög upp i luften om man tappade dem, och det råkade jag göra efter ett tag. Typiskt! Oj vad ledsen jag blev. Och ballongerna hade tagit slut med, så vi kunde inte få några nya.

Efter vi kalasat klart (och lekt med våra sjörövare som vi fick i fiskedammspåsen) så åkte vi till leksaksaffären, för vi skulle hitta något till Isac som fyller år nästa vecka. Vi hittade paket till honom, och jag stod och gungade dockor och satte dockor i stolar, vagnar och allt som jag hittade. Jag pysslade om helt enkelt. Moltas och Tett sprang mest omkring och var vilda. Mamma hittade en massa andra saker som hon köpte med, men hon sa att det var hemlisar. Hm, vi som ville veta ju!

När vi kom hem fikade vi lite smörgås, sen åkte vi och hämtade pappa som kommit hem från kryssningen. Åh vad det var kul att se honom igen. Han hade köpt överraskningar till oss med som vi fick, det var flygplan med godisklubba på, mums!


Lämna ett svar