Söndagsmys och rutig helikopter

Söndag idag, och ja, då var det förstås dags för söndagsmys. Jag vaknade tidigt och gick in till mamma och pappa och störde dem lite tills Moltas vaknade. Sen tittade vi på tv en stund i hans rum, innan det var dags att gå ner och äta frukost och söndagsmysa framför den nya filmen som fiskapan är med i (Monsters Vs Aliens, mammas anm.).

Filmen var superduper-bra, fast lite otäck ibland. Efter filmen fick vi figurer från filmen, som vi såklart bråkade om vem som skulle ha vilken. Men när vi väl hade samsats så lekte vi ganska länge med dem. Sen klädde vi på oss och åkte till Hästens, som är mammas jobb, i Köping. Där var det familjedag och det fanns ponnysar där som man fick rida på, men ingen av oss ville det. Vi provlåg lite sängar däremot, och åt korv och bulle och drack festis. Också råkade jag springa rakt in i skyltfönstret med, oj vad ont det gjorde.

Det fanns en Hästens-bil och en Hästens-helikopter där med. Helikoptern hade vi gärna velat åka i, men det fick vi inte, typiskt. Men vi såg när några andra åkte i alla fall, det såg coolt ut.

Sen åkte vi hem och lekte, och tittade på filmen igen som vi sett i morse. Sen var det våffeldags och efter det dusch och sen sova. Mamma bytte sängkläder så jag fick det nya Buzz-täcket, åh vad snyggt det var. Mamma läste nya Mulle Meck-boken för oss alla med innan vi somnade. Imorgon är det dagis igen, det är inget kul, jag skulle hellre vilja vara ledig några dagar till 🙁

Lämna ett svar