Familjedag med Zillah och Totte

Oj vilken dag vi har haft idag. Så himla mysig. Det började med att vi kollade på Playmobile-filmen i morse, sen åt vi sen frukost. Efter frukost åkte vi och tvättade bilen, så den blev ren och fin, sen åkte vi ner till stan. På stan gick vi och köpte paket till Valentina som ska ha kalas imorgon, och sen gick vi till barnmässan. Vi hann precis dit i tid för att hinna se Zillah och Totte som hade uppträdande. Det var jätteroligt, vi skrattade, dansade och sjöng tillsammans med dem och alla andra barn. Sen lekte vi en massa på mässan, fick ballonger och fiskedamm med lego, sen fick vi en Totte-mjukis och en skiva med Totte, och deras autografer. Sen knäppte en fotograf kort på oss, och de blev jättefina. Mamma och pappa var så stolta. Vi lekte lite till och körde bilar, sen var det dags att åka hem. Vi spelade Totte-skivan i bilen och sjöng tillsammans. När vi kom ut var det alldeles kolsvart ute. Vi köpte med oss asiatisk mat hem som vi åt tillsammans hemma. Vi tände ljus och hade en riktig familjemysmiddag. Oj vad hungriga vi var allihopa.

Till efterrätt blev det såklart godis idag, lördag och allt 🙂 Efter godiset lekte vi med legot vi fått, och med ballongerna, ända tills det var dags att sova. Vi kollade lite på film med och mamma satt med oss i soffan och klippte tyg till tavlor till Vilas rum. När det var sovdags sen var vi alla tre jättetrötta, och sååå nöjda med dan.


Lämna ett svar