Fredag

Av veckans fem vardagar så är det utan tvekan fredag som är mest speciell för vår familj (säkert för många andra med). På fredag morgnar kommer barnen oftast in en efter en, och frågar med glimten i ögat vad det är för dag idag. Så brukar vi rabbla veckans dagar, och barnen säger "neeej" efter varje dag vi föreslår, och till slut säger de själva "det är ju fredag". Och fredagar är speciella. Då har vi fredagsmys (som alla andra Svenssons) och äter snacks, dricker läsk och tittar på film. Och trots att barnen varken äter särskilt mycket snacks eller är så speciellt intresserade av veckans film så är det definitivt veckans höjdpunkt för dem. Då sitter vi hela familjen i soffan tillsammans och myser, kramas och har den där familjegemenskapen som ingen utanför familjen kan ta del av, den som bara är vår. Vår alldeles egna familjestund. 

Lämna ett svar