Julkortsbilder och opera

Idag har vi knäppt årets julkortsbilder. Vi fick ha våra lucia-kläder på oss. En tomte, en pepparkaka och en lucia. Det blev ganska fina kort, såklart. Också målade vi klart våra ugglor med, så nu är de alldeles färdiga för att hänga upp i granen. Ja, så fort de torkat vill säga…

Och vet ni vad mer som har hänt idag? Vi har varit på opera. Det var Tre små grisar som gjorts som opera. Och vet ni vad det bästa var? Det var våran Britta som spelade piano i operan.

Vi tyckte att den var jättebra, och det tyckte mamma och pappa med. Det var knasig sång i opera, men det var ganska roligt när de skrek så 🙂 Den handlade om tre grisar som var jagade av vargen, och skulle bygga hus så att vargen inte kunde äta upp dem. Vi har ju hört den sagan förut, men aldrig som opera. Vi har ju aldrig ens varit på opera förut. Men vi hoppas att vi får gå på opera snart igen, för det var ju jättekul. Det enda som var lite tråkigt var att vi var lite sena dit så att vi inte hann köpa nån blomma till Britta, så mamma och pappa lovade att vi skulle få köpa en present till henne som hon kan få nästa gång hon kommer och hälsar på istället.


Lämna ett svar