Ugglemålning, toast, ICA och annat

I morse bakade pappa scones till frukost, mums! Efter frukost åkte jag och mamma till Ica och handlade. Det fanns massor med roliga leksaker där som jag kunde önska mig. I bilen dit och hem lyssnade jag och mamma på Zillah och Totte, de är så himla bra!

När vi kom hem åt vi lunch, och sen skjutsade vi pappa till jobbet, han skulle på julfest. Vi lämnade av honom där vid bussen, sen åkte vi hem och åt glass. Goda daimglassar som jag och mamma köpte idag.

Sedan var det dags att måla ugglor. Oj vad vi målade. Jag gjorde en svart och grön och vit, och Vila och mamma gjorde lila. Tett gjorde också en svart och grön och vit, den såg helt monstrig ut, men han gillar ju monster. Vi hann bara måla ena sidan, för sen behöver de torka ganska länge innan vi kan måla andra sidan. Särskilt eftersom vi använt så mycket färg sa mamma.

Det ringde på dörren precis när vi hade ätit vårt lördagsgodis sen, det var Adam. Vi gick upp och lekte och byggde koja, det var kul.Lämna ett svar