Omslagsmodell minsann

Idag fick mamma veta av sin kompis Anna att jag visst är omslagsmodell för 2010 års katalog för 4P. Det ni! Det var med en av bilderna vi fotograferade för Annas dynor i augusti förra året. Jag är så fin, såklart. Kolla får ni se 🙂

Det har varit en annorlunda men mysig dag idag. Mamma lovade oss när hon väckte oss att vi skulle få äta frukost hemma idag. Hon fixade havregrynsgröt och lingonsylt till oss och det var smaskigt. Vi åt smörgås också. Sen fick vi klä på oss våra overaller och sen fick jag och Moltas bli dragna i pulkan till Moltas skola. Tett gick och höll mamma i handen, för han ville inte åka pulka. Det var massor massor med ny snö, så vi fick verkligen pulsa i snön de få steg vi gick, och det var inte så lätt att dra oss i pulkan i djupsnön verkade det som. Men det var skoj 🙂

Moltas gick in till sin klass och Tett satte sig med mig i pulkan, vi väntade utanför medan mamma hjälpte Moltas. Sedan gick vi till dagis. Jag och Tett åkte förstås… När vi kom fram till dagis höll alla på att göra sig iordning för att gå ut, så mamma hjälpte oss att klä på oss underställ, fleece, raggsockor och annat, och gjorde oss redo för en dag utomhus. Hon stannade där en stund med oss, tills vi var färdiga att gå ut, och sen sa hon hej då och gick hem och jobbade. Vi stannade kvar på dagis förstås och åkte stjärtlapp och lekte. Vi i min grupp gick till silverkullen, det är alltid kul med utflykt.

Lämna ett svar