Mamma, mamma, jag åt upp månen

Idag kom mamma lite tidigare och hämtade oss, för fröknarna trodde att de eventuellt hade sett något som kunde vara huvudlöss på Tett. Därför hämtade hon mig och Tett först, och sen fick vi följa med och hämta Moltas. Medan vi stod inne och väntade på att Moltas skulle städa efter sig och komma, så kom en mamma till en av Moltas klasskompisar. När hon fick syn på mig sa hon ”men oj, här var det en liten mini-Moltas”, bara för att hon tyckte att vi var så lika varandra. Knasigt, visste hon inte att jag var en Vila?

På vägen till bilen fick jag syn på månen och pekade på den. Sen fångade jag tag månen med handen och stoppade in den i munnen. Jag sa ”mamma, mamma, jag åt upp månen”. Mamma sa ”det kan du väl inte göra, då kan vi ju inte titta på den”. Då sa jag ”Ok då, jag spottar väl ut den i rymden igen då”. Mamma tyckte att jag var lite knasig. Det tyckte Moltas och Tett också…

När vi kom hem gjorde mamma noggranna undersökningar på om Tett hade några lusar i håret, men det hade han inte, inte ens en enda. När pappa kom hem, ganska mycket senare, så tittade han också igenom Tetts hår, men hittade heller inget. Det var tur det, för löss verkar ganska äckligt!

Vi lekte Mario, Luigi och Peach på kvällen, också kissade jag på toaletten. Jag håller på att bli en stor tjej.


Lämna ett svar