Hemma med kusinerna

I morse när vi vaknade kom mamma och pappa in till oss (vi sov ju alla tre i Vilas rum) och sa att om vi ville så fick vi stanna hemma från dagis och skolan idag, och vara med Daniel, Susann, Tilde, Sebastian och Molly. OM vi ville, såklart! Daniel, Susann och Molly vaknade också strax efter att vi vaknat, och kom in till oss. Åh vilken mysig dag det skulle bli! Mamma och pappa gjorde sig iordning och åkte till jobbet, och mamma visade var det fanns frukost som vi fick äta. Jag fick ringa själv till skolan och berätta att jag skulle vara ledig idag, för jag ville det. Fast de ville ju prata med mamma med såklart. Sen ringde mamma till dagis med och meddelade dem.

Sen lekte och lekte vi hela dan, och när pappa kom hem från jobbet åkte Susann, Daniel, Tilde och Molly iväg en stund, och pappa började laga middag. Mamma kom ganska sent hem, och ännu senare kom Daniel och Susann tillbaka. Då hade vi andra barn redan hunnit äta middag, och börjat äta godis och ha fredagsmys. Sebastian hade fått välja film idag, eftersom vi ju kan se våra filmer närsomhelst.

Ganska sent sen så gick vi och sov. Men det är väl självklart att man inte har så stor lust att gå och sova när man har så roligt?

Lämna ett svar