Pulka hos farmor och farfar

Idag åkte vi till Sala för att åka pulka. Vi gick ut direkt när vi kom dit, och åkte snowracer och pulka jättemånga gånger. De har en så himla bra backe hos farmor och farfar. På ett ställe i backen var det ett stort hopp/gupp, som man fick försöka undvika att åka i. När Vila skulle köra snowracern (och Tett åkte med) så råkade de hamna precis på guppet, och oj vad de flög högt då, och ramlade i snön sen. Vila blev jätterädd och ledsen, men för oss som såg på såg det mest roligt ut. Tett och jag åkte massor mer sen, men Vila ville inte åka mer, utan farmor och hon gick hem så Vila fick vila en stund. Farfar stannade inne med Vila då, så kom farmor tillbaka och åkte lite mer med oss. Mamma och pappa åkte också, också tävlade vi allihop. Jag vann nästan hela tiden. Efter en stund gick Tett in också, då var det bara jag, mamma och pappa kvar ett tag.

När vi kom in sen så åt vi mat, och fika. Det var smaskigt. Farmor hade gjort god chokladkaka som vi fick glass till. Också tittade vi lite på film och lekte med våra bilar, Heman-gubbar och lego med innan det var dags att åka hem. En härlig dag 🙂


Lämna ett svar