Inget kiss i blöjan

Idag har jag inte kissat i blöjan på hela dan. Det blev en gång på golvet, men alla andra gånger så blev det på toaletten. Jag är verkligen nästan en jättestor tjej nu. Men napparna vill jag inte ge bort än. Kissarna på Skansen ska få en, men bara en. Det räcker. Resten vill jag ha kvar själv.

Mamma och pappa satt och skulle titta färdigt på en film idag när vi lekte i vardagsrummet. Då frågade jag pappa vem han skulle vara, ifall han skulle vara killen? Mamma och pappa skrattade jättemycket åt mig då, men vaddå, när vi tittar på film väljer vi ju alltid vem i filmen vi ska vara, jag kunde väl inte veta att mamma och pappa inte brukar göra så heller. Jag tycker faktiskt att de ska börja med det, jag tror att de skulle tycka att det skulle bli mycket roligare att titta på film då 🙂

Lämna ett svar