Dejtning

Ibland lyckas jag ha riktiga dejt-dagar. Den kan börja med en frukost-dejt på tu man hand med Tård. Vi lämnar barnen på dagis och åker ner till ett klassiskt gammalt morgonöppet fik nere på stan, dricker varm choklad och äter smörgås. Mys.

 

Mätt och belåten åker jag till jobbet och jobbar några timmar innan det är dags för nästa dejt. En lunch-dejt med en före detta Berghs-kursare. Vi har massor att prata om eftersom det var länge sedan vi setts, och vi kommer på många bra grejor inför framtida samarbeten.

 

Sedan tillbaka till jobbet för att jobba några timmar till, innan jag kastar mig hem för att gå på ännu en dejt. En kvälls-dejt med kvinnliga företagare i Västerås. Och oerhört inspirerande sådana dessutom. T ex med en duktig poet (Annelie Salminen) som pratar om sin nya bok ("Pappa") och läser poesi för oss. Helt fantastiskt duktig poet och skribent. Och inspirerande som få att lyssna på.

 

Kvällen blir sen men trots det har min man hållit sig vaken där hemma, för dygnets sista dejt, en dejt för att sammanfatta dagen och berätta för varandra vad den innehållit. Jag sover gott på natten efter en sån här dag, åh vad det är inspirerande att träffa andra människor. Dejta mera vet jag!

En kommentar till “Dejtning”

Lämna ett svar