Sågad

Bland alla grunge-band som finns i min mans musiksamlingar så har jag känt mig ganska stolt över att åtminstone alltid ha kunnat skilja ur Eddie Vedder och Pearl Jam bland alla de andra. Fram till för nån vecka sedan, när jag var på MediaMarkt och hörde en kanske lite för kommersiell låt för prettoiga PJ, men ändå, tänkte att de kanske tagit sitt förnuft till fånga 😉 Sen kom nästa låt på skivan, och det lät inte riktigt som Eddie, men sen kom en till när jag ändå tyckte att det var Eddie. Messade Tård och frågade om han kände till att PJ gjort nån låt med "radio" i, men han visste/trodde inte det.

 

Well. Ju fler låtar de spelade, desto mer osäker blev jag, tills jag till slut gick runt i butiken för att försöka hitta vilken skiva det var som spelades, för att till min förskräckelse upptäcka att det var en Bruce Springsteen greatest hits som spelades. Så mycket för min kunskap om grunge… Funderade länge på om jag skulle våga säga nåt till Tård, men insåg att han inte skulle släppa vad det var för låt jag hört med PJ, så jag berättade ändå till slut, och blev väl rätt sågad som musikkännare… Sedan dess har jag fått höra en och annan tyken kommentar. Som senast igår när "Born in the U.S.A" spelades på radio, och Tård sa "jag visste inte att PJ hade gjort en cover på den här"…

Lämna ett svar