Klyftiga tips för Mac och Iphone

Min aktivitet här på twum har varit väldigt dålig senaste året eller så (som tur var har Ullis sett till att det händer något iaf). Antagligen blir det inte ändring på det i år heller, och bara därför har jag börjat blogga på ytterligare en sajt som jag kan också kan låta eka tom vad det gäller nya inlägg. Nåväl, Klyftigt.com heter och den ska väl ge något slags utlopp för mitt prylnörderi, framför gällande Mac och Iphone, även om en del av tipsen även går att applicera på prylar som inte härstammar från fruktföretaget . Fokus kommer att vara tips och tricks, alltså ingen nyhetsbevakning eller liknande.

Jag smygstartade sajten för över ett år sedan som en blogg på WordPress.com, men nu har den fått nytt namn, egen domän och ny form… och förhoppningsvis högre uppdateringstakt.

Lämna ett svar