Bästa presenten

Vi spelade spelet "Snack" på julaftonskvällen, och fick många intressanta frågor att konversera kring (spelet rekommenderas varmt, finns bland annat att köpa på Lagerhaus). En av frågorna vi alla skulle svara på var vilken som var den bästa (respektive värsta) presenten man fått. Det är ju ganska svårt att svara på en sådan fråga när man får den utan förvarning (vilket är lite av charmen med spelet), men nu när jag funderat på det lite så har jag i alla fall ett svar. Det blir några stycken…

 

Saker

Mitt fina timmerhus. Fick ett hus jag länge tittat på när jag fyllde 25 år, av mina föräldrar. Det var så fint. Jag har nu sålt huset, och det har plockats ner för att byggas upp på ny tomt. Men i mitt hjärta kommer det alltid att vara mitt hus, och jag har många fina minnen från huset trots att jag mest bara använde det som förråd under den tiden det var i min ägo.

 

Något personligt

När jag fyllde 29 år och var övergravid med Moltas i magen, fick jag finaste födelsedagspresenten nånsin (ja, förutom Moltas då förstås som föddes dagen efter). En sång som jag fick uppspelad för mig tillsammans med frukost på sängen. Sången heter "Det är därför jag älskar dig" och är en sång om mig.

 

Smycken

Jag är ju kvinna, och som kvinna ska man ju gilla smycken. Och jo, det gör jag. Smycken är perfekta presenter, man kan nästan inte få för många, de tar inte särskilt mycket plats och varje smycke får sin plats i mitt hjärta. Diamonds are a girls best friend.

 

Upplevelser

Jag har haft lyckan att få en surfkurs, en luftballongsfärd och utlandsresor som presenter bland annat, och kan inte säga annat än att upplevelser nog är bästa presenterna alltid. Däremot med ett litet minus – de är utan tvekan de presenter som är mest beroendeframkallande…   

Lämna ett svar