Bad och melodifestival

Idag följde alla med när Moltas skulle gå på simskola. Vi passade på att bada lite medan, det var kul. När Moltas var färdig badade vi en stund till, men då var jag och Vila i lilla poolen med mamma, vi hoppade och skvätte och hade jättekul.

Vi fick äta på Mc Donalds till lunch idag, det var gott. Och det bästa, vi fick glass till efterrätt, jag tog jordgubbssylt till min glass, det var smaskens. Moltas och Vila blev ansiktsmålade med, men det ville inte jag.

På väg hem i bilen sen så somnade jag. Mamma och pappa lät mig sova en stund, för jag hade sovit dåligt i natt. När jag vaknade så berättade Vila att hon och Moltas hade cyklat. Och mamma frågade mig om jag ville vara uppe ikväll och titta på melodifestivalen. Klart jag ville! Adam kom hit och lekte med oss en stund sen, det är kul.

Precis när melodifestivalen började så gick kylen och frysen sönder, så mamma och pappa fick greja med det istället för att titta på melodifestivalen med oss, typiskt. Men de hann få ordning på det innan festivalen var slut i alla fall, och hann se de två sista låtarna. Men de hade ju sett alla förut, så det gjorde inte så mycket. Jag somnade nästan direkt när de spelat alla låtarna, så jag hann inte se vilken som vann, men jag fick höra sen att det var Anna som vann. Då blev nog mamma och pappa glada.


Lämna ett svar