Presenter både före och efter dagis

Moltas berättar:

I morse när vi vaknade var mamma och Bettan hemma 🙂 Åh vad vi längtat.

Vi fick kläder av Bettan. Vi killar fick Mario Bros-tröjor med bara de onda på. Coola. Vila fick en fin nyckelpigekjol och linne. Vi fick ha på oss våra nya kläder på skolan och dagis idag. Åh vad kul! Gissa om många tyckte att jag hade cool tröja på skolan.

Efter skolan följde jag med Emil H hem och lekte. Jag var där ända till efter kl sex på kvällen, då de skjutsade hem mig. Och när jag kom hem fick vi paket. Tett och Vila hade väntat på att jag skulle komma hem eftersom de visste att vi skulle få paket då, som mamma köpt i London.

Jag och Tett fick Buzz- och Woody-lego med en Buzz-bil, coolt. Också fick vi Mario-svampar som var sparbössor med, och en massa kläder. Till exempel Ben 10-pyjamaser 🙂 Vila fick en prinsessan- och grodan-prinsessa, Kitty-smycken och lite kläder med. Åh vad vi var glada för våra presenter.


Lämna ett svar