Badhus, ansiktsmålning och cykelpremiär

I morse efter frukost packade vi ordning grejor för att åka till badhuset hela familjen. Moltas skulle gå på simskola och vi andra skulle passa på att bada lite medan han lärde sig att simma. Det var kul att vara på badhuset. Jag fick gå in med mamma i omklädningsrummet, sen duschade vi och tog på oss badkläder, och gick ut och badade med Tett och pappa sen. Moltas hade redan gått in på simskolan.

Vi badade och busade, och jag åkte vattenrutschbanan, fast den var lite otäck. Adam var där också, så han lekte med mig och Tett. Vi badade både i den mellanstora poolen och i lilla poolen. I den lilla poolen var det jättevarmt vatten.

När Moltas kurs var slut kom han också ut och badade med oss. Det var kul. Sen badade jag och Tett i lilla poolen med mamma medan pappa och Moltas badade i mellanpoolen. Då hoppade jag och Tett och skrattade som tokar, ända tills det var dags att gå och duscha och klä på sig.

Efter badet åkte vi till Mc Donalds för att äta lunch, och för att få ansiktsmålning. Moltas blev målad först och han blev målad som Batman. Jag blev till en fin fjäril, åh vad fin jag var. Sen fick vi efterrätt, god glass med chokladsås. Fast Tett åt jordgubbssås till sin glass.

När vi kom hem hade Tett somnat i bilen. Han fick sova där en stund och då cyklade jag och Moltas medan. Åh vad skönt med bara vägar!Lämna ett svar