Nya gummistövlar och skor

På dagis idag sov vi ute i vindskyddet för första gången för i år. Det är ju så mysigt att sova utomhus i våra sovsäckar. Snark 🙂 Tett och hans grupp fick gå till lekparken och leka medan vi sov middag. Det hade ju också varit skoj förstås…

Efter dagis åkte vi direkt till pappas jobb och hämtade upp honom, sen åkte vi till Hälla och köpte skor till pojkarna och nya gummistövlar till mig. Jag har nämligen växt ur mina små gummistövlar. Jag fick nya rosa gummistövlar med nyckelpigor på, jag hittade dem direkt och hämtade en i hyllan och gick fram till personalen som stod bakom kassa-disken och sa att jag behövde en till, för det fanns bara en stövel på hyllan.

När vi kom hem frågade jag mamma om vi inte kunde få blåsa blåsbubblor. Det är mitt alldeles egna namn för såpbubblor, jag tycker blåsbubblor är mycket bättre.


Lämna ett svar