Mammadag med McD, Mario kart och leksaksaffär

Tett berättar:

Idag hade vi en riktig mammadag, för pappa var på jobbet och flyttade idag. Vi åt frukost, sen lekte vi lite på altanen. När mamma plockat iordning och fixat så åkte vi till Mc Donalds och åt lunch. Mamma tyckte vi skötte oss riktigt bra, vi var på strålande humör. Och gissa vilken leksak vi fick? Vi fick drakar från Draktränaren. Supercoola. När vi hade ätit upp våran lunch frågade jag mamma vad vi skulle få för efterrätt. Mamma tyckte inte att vi behövde nån efterrätt, men när vi tjatade alla tre gick hon med på att vi kunde få köpa glass, det var ju ändå helg. Mumma!

Sedan gick vi till leksaksaffären och tittade på leksaker. Det fanns massa roliga saker att titta på där som vanligt. Sen åkte vi hem och hämtade upp pappa och åkte till Barnens hus på Erikslund, det var också kul. Vi gick till ÖoB med mamma också medan pappa var på MediaMarkt, men då tyckte mamma att vi var så bråkiga där inne att vi fick gå ut till bilen igen. Vaddå, man måste väl få springa omkring och busa lite väl?

När vi kommit hem kom Vila på att hon ville ringa till mormor och berätta att hon slutat med napp, så då fick hon det. Oj vad både mormor och morfar tyckte att hon var duktig.


Lämna ett svar