Målar ägg och spelar Uno med oldefar

Idag målade vi ägg till frukost såklart. Det är ju påsk! Ni må tro att vi målade fina ägg alla tre! Och mamma och pappa med såklart. Pappa målade en knasig gubbe som fick ont i huvudet när man slog hål på skalet. Knas-pappa.

Efter frukost kom farfar och lät som en tomte, fast var som en påskhare som hade ägg med sig. Och inte bara påskägg, han hade paket med sig också! Jag fick ett Uno-spel (jippie), Tett fick Dinosaurie King-kort och Vila fick ett hopprep. Åh vilka roliga presenter. Men stackars farmor som inte kunde komma då, för hon var sjuk 🙁

Vi lekte en stund med våra nya grejor, och sen gick vi ut och lekte medan mamma och pappa förberedde påsklunch. Efter ett tag kom oldemor och oldefar, och då gick vi in med dem, och jag spelade Uno med oldefar. Jag vann nästan varje gång. Sedan var det dags att äta, och efter det lekte vi igen, och tittade på film. Sen var det ju efterrätt med, det måste det nästan vara när det är påsk 🙂

När vi hade sagt hej då till oldemor och oldefar spelade jag Uno några gånger med mamma och pappa med, det var kul. Fast inte så kul när jag inte vann förstås! Det som däremot var kul var att vi fick påskpresenter från mamma och pappa med. Jag och Tett fick Bakugans som vi lekte med resten av dagen nästan.


Lämna ett svar