Barnfestival och Mora Träsk

Wow, idag har det varit en fullspäckad dag. Vi började med att klä ut oss till Buzz, Batman och en riddare, och sen åkte vi ner till stan och gick i barnparaden. Det var nämligen Barnfestivalen i stan idag. Vi träffade på en massa utklädda barn idag, men Tett var nog den som väckte mest uppmärksamhet i sin Buzz-dräkt, stora som små pekade på honom och sa ”åh, kolla Buzz”. När vi gått paraden gick vi till ett fik och åt frukost, för det hade vi inte hunnit äta innan. Vi åt en varsin macka och jos, mums. Sen gick vi och fiskade fiskedamm i parken, och åt godis. Också gick vi till leksaksaffären med.

Klockan tre var det konsert med Mora Träsk i Skiljebo, så då åkte vi dit. Oj vilken bra konsert, vi kan ju nästan alla deras låtar, och rörelser, utantill. Pappa tyckte också att det var jättebra, han gillar också Mora Träsk. Konserten var utomhus, så det var tur att det var fint väder. Efter konserten fick vi autografer, också fiskade vi fiskedamm igen, och fick godis igen. Oj vilken händelserik och godisrik dag det har varit idag 🙂


Lämna ett svar