Jag har fått spruta

Idag när mamma kom hem från jobbet åkte jag och hon iväg till Erikslund. Där skulle jag få en spruta mot fästingar i ben buss. Det fick jag, och jag var superduktig. Fick ett fint plåster där sprutan hade stuckit, med fästingar på. Också fick jag fästingtatueringar och en godis också. Jag var jätteduktig, sa inte ett knyst utan pratade och var bara glad.

Sen gick jag och mamma och handlade lite mat. Jag fick blippa alla grejor och stoppa ner dem i påsen, jag hjälpte mamma med det. Mamma kom på att det var första gången som jag fått vara med och handla alldeles själv. Det är väl nästan skandal när man nästan är tre år? Mamma tyckte det också och köpte en glass till mig 🙂

När vi kom hem visade jag stolt mitt plåster för brorsorna, och tatueringarna med. De ville också ha såklart, då blev jag extra stolt över det jag hade.


Lämna ett svar