Fira födelsedagar

Idag firade vi dubbelfödelsedag. Alla kom och sjöng för mig och mormor, och uppvaktade oss med paket på sängen. Oj vad mycket paket. Jag fick en jättefin prinsessklänning, armband, smycken, tiaror och en massa annat fint. Mormor fick också fina paket, till exempel en jättestor tavla.

Sedan åt vi frukost och lekte och busade hela dan med Sebastian och Tilde och Molly. Det var en rolig födelsedag. Också fikade vi tårta med förstås. Jättefin prinsessatårta som mamma hade gjort till mig.

Sent på eftermiddagen packade vi in oss i bilen och åkte hemåt igen, imorgon är det skola och dagis och jobb igen. Trist, vi hade gärna velat stanna ett tag till.

Vi tittade på film i bilen på vägen hem, också stannade vi i Söderhamn och åt på Mc Donalds. Det var gott, också var det roligt att åka i rutschkanan där utanför Mc Donalds. Jag och Tett hade en varsin tiara på oss hela vägen hem och vi var jättefina.


Lämna ett svar