Tilde och Sebastian

Idag var det en rolig dag. Först gick vi upp och väckte mamma och pappa när vi vaknade, och myste med dem i sängen. Vad skönt att ha dem här 🙂 Vi fick paket av Emmelie efter frukost, jättefina kläder.

Sen var vi hemma med mormor och morfar medan mamma, pappa, Bettan, Emmelie och Keith åkte upp till gammelmomma och Stig och hälsade på och åt lunch. Daniel, Susann, Tilde, Sebastian och Molly kom en stund efter att mamma och pappa hade åkt iväg. Åh vad kul, vad vi längtat efter dem.

När mamma och pappa och alla kom hem så fixade vi middag, också fick och gav vi paket till varann vi barn. Och mamma bakade Vilas 3-årstårta med till imorgon, den blev superduperfin. Medan hon bakade tårtan råkade hon hälla ut chokladpudding på hela sig, oj vad kladdig hon blev.

Sen lekte vi och lekte och lekte ända tills vi somnade. Och då hade klockan hunnit bli ganska mycket…


Lämna ett svar