andra dagen i Spanien =)

2016-12-05 Tett

andra dagen i Spanien  =)

HEJ! nu är det andra dagen i Spanien och idag ska vi  äta middag på en resturang som har stora hamburgare och vanliga hamburgare jag ska inte äta stora hamburgaren. Men först ska vi äta frukost och nu har vi köpt mat i kylen så vi kan äta frukost hemma det blev macka och flingor alltså inte på mackan. Nu ska vi gå ut och köpa mat piroger och sen gick mamma och pappa ut och jag och min bror spela g mod =D sen så kolla vi på julkalendern och efter spela vi mer g mod och sen så gick vi ut och skulle äta hamburgare. Ingen vågade äta den stora för man fick bara 30 min på sig och man miste äta allt så det var rätt svårt tror jag men jag skulle aldrig klara det=).

                                                    SLUT =D 

Lämna ett svar