vi åker till Spanien

2016-12-02 Tett

åker till Spanien!

HEJ! Vi blev hämtade på skolan av mamma och pappa och vi hyrde en bil för att åka hem och sen blev det stressat till bussen men pappa gick före och han var där innan den åkte till flygplatsen så vi åkte bussen var lyx och det tog typ 1 tim.

Sen var vi på flygplatsen och vi vänta 3 timmar där och sen kom flyget och vi gick på och vänta jag var pirrig för det var typ 1år sen vi flög. Det tog typ 3 timmar att komma fram när vi var framme var jag jätte tröt och ville hem till vårt hem i Spanien 

vi såg våran taxi man och sen åkte vi till Sitges vi landa i Barcelona och åkte taxi till Sitges och där såg vi vår kille som skulle visa vår lägenhet och efter masa prat med han alltså mamma och pappa. å skulle vi köpa mat och vi såg en affär som det fanns piroger och han som jobba där sa att jag var arg och min syster var trött och min bror var  Ronaldo nummer ett. sen kom vi hem och åt mat efter måste vi sova för klockan var halv 3 på natten.

vi är i Spanien!

HEJ! Nu är det första dagen i Spanien och vi åt frukost ute på ett ställe som det fanns choklad macka typ. Och sen gick vi till stranden. Sen gick vi till kyrkan och där var det många som sålde smycken och sånt och sen åt vi tapas på en resturang som typ alla rökte på. Och sen när barnen hade ätit upp så gick vi till stranden och där  rita vi en gubbe som dog av vågan så den höll ej så länge och ni som inte vet kommer vi vara har 3 månader. efter vi har vart ute typ 3 timmar så gick vi hem och mamma och pappa gick ut igen och handla vi var hemma och spela. Och efter 2 timmar så kolla vi på idol och julkalendern och sen var klockan halv tolv tror jag så vi gick och sov.

                                              SLUT

Lämna ett svar