Ikea och Buzz-spel

Idag när vi vaknade var Karin fortfarande kvar här, hon hade sovit inne på kontoret. Jag fick knacka på dörren och väcka henne. Sen åt vi frukost och sedan åkte Karin. Då kollade vi på lite film, sen åkte vi iväg till Ikea en sväng. Jag fick leka i leklandet och mamma och pappa kom och hämtade mig efter en timme. Jag hann både rita en teckning, klättra på klätterväggen och bada i bollhavet under den tiden, skoj! Sen tog vi en promenad runt området och gick in i massa dataaffärer där vi bland annat köpte ett ToyStory-Buzz-spel till min dator. Det ni 🙂

Sen gick vi till leksaksaffären med det sista vi gjorde innan vi åkte hem. Där fick jag köpa kungakronor till mig och Tett, och mamma och pappa hade dessutom köpt massa utklädningsmasker till oss på Ikea, så nu har vi en massa nytt att klä ut oss med!

När vi kom hem var jag ute en stund och lekte med barnen på gatan, men sen blev jag soffsugen, för jag var lite trött, så då gick jag in och fick slappa i soffan med en film medan mamma och pappa kollade på en annan och småsyskonen sov. Vi myste ordentligt vi som var vakna med både snacks och godis. Och cola! När Tett vaknat sen så fick jag spela mitt nya spel på datorn, det var kul men ganska svårt. Men jag är himla duktig må ni tro!

På kvällen sen kom Emmelie. Det gillar vi massor!

Kommentera