Hälsar på Anton och spelar internet-spel

I morse så vaknade jag redan klockan halv sju. Jag gick in till mamma och pappa och frågade efter välling, och pappa följde med mig upp och bytte blöja på mig och gav mig välling i soffan (”lälling offan pappa” hade jag sagt till honom). Sen slog han på Saltkråkan till mig med, som jag låg och kollade på till strax efter sju. Då gick jag in till mamma och sa att jag ville ha smörgås. Mamma sa att jag skulle gå och sätta mig och titta på Saltkråkan så skulle jag få smörgås snart.

Sen, klockan tjugo över nio, så vaknade mamma. Då kollade hon upp och in i vardagsrummet. Då satt jag i soffan i godan ro och bläddrade sida för sida i tidningen M3, samtidigt som jag slängde ett öga på Saltkråkan lite då och då. Mamma började skratta inne i sovrummet och väckte pappa som yrvaket satte sig upp och tittade på mig. Vaddå, ska man inte få sitta och läsa tidningen utan att folk börjar gapskratta åt en??

Mamma fick dåligt samvete för att hon och pappa sovit i nästan två och en halv timme efter att jag bett om smörgås (tror hon tyckte att jag varit himla snäll med som bara suttit snällt i soffan och tittat på Saltkråkan så länge och väntat på smörgås, utan att varken pilla på datorer, pennor eller nåt annat förbjudet). Så hon klev upp och frågade om jag ville ha frukost. OM jag ville, jag var ju vrålhungrig redan för två timmar sedan!! Gröt fick det bli, och oj vad gott det var. Gröt med hallonsylt och äppelmos. Och lite smörgås, men jag åt bara upp paprikan.

Efter frukost så var klockan ju nästan mitt på dan eftersom mina föräldrar är såna sjusovare, så då var det dags att åka och kolla på en lägenhet som det var visning på. Det var kul, jag gillar att kolla på lägenheter. Det var många rum i den, men det var pyttesmå rum, så mamma och pappa tyckte den var sådär. Jag tyckte att det var bra att det låg en lekpark och en skog jättenära den. Och att det fanns en liten trädgård till den med. Och granne med den lägenheten så bodde det en vovve, det tyckte jag var bra!

Sen åkte vi och hälsade på Anton. Han har ju fyllt två år för drygt en månad sedan, men vi har inte träffat honom ända sen dess, så vi skulle lämna ett paket till honom. Han fick en lego-brandbil av oss, som man egentligen ska vara 5 år för att leka med, men Anton är så pysslig, så han gillar såna små bitar. Han tyckte jättemycket om den.

Vi fikade och fick glass och bullar och gott hos Anton. Mamma och pappa fick kaffe och te och smörgås. Mums tyckte de! Vi var där jättelänge och mammorna och papporna pratade och jag och Anton lekte. Anton har så mycket kuliga leksaker, en massa verktyg och grejor. Och traktorer. Det älskar ju jag ju!

När vi varit där länge så var jag så trött så trött som inte fått sova middag än, så jag somnade så fort mamma och pappa satte mig i bilen, och sov gott vidare i min säng sedan medan mamma och pappa åt middag och tittade på film. På kvällen sen spelade jag och mamma dataspel på internet (jätteroliga spel på Bolibompa och Fem myror) och la pussel, och sen kollade jag på Saltkråkan en stund medan mamma och pappa satt framför datorerna och jobbade lite. Imorgon är det dagis igen, jippie!


Lämna ett svar