Feberfri idag, men hemma från dagis

Idag så var jag feberfri hela dagen, det var skönt det. Det betyder att jag får gå på dagis imorgon igen, jippie! Mamma mår också lite bättre, skönt! Men hon är fortfarande trött efter att ha varit sjuk så länge, och idag har hon haft jätteont i huvudet istället för febern som hon haft i en vecka snart. Typiskt!

Idag när jag sovit middag (länge så att pappa fick jobba i fred) så plockade jag och pappa in cyklarna för vintern, och tog ner dem till källarförrådet. Det var kämpigt, men det gick bra. Tur att pappa fick hjälp av starka Taltas (Moltas på Moltasspråk), annars hade det nog varit alldeles för tungt för pappa att få ner cyklarna alldeles själv.

När vi jobbat och fått ner cyklarna i förrådet så gick vi och lekte lite på lekplatsen. Jag rev ur alla grejor ur leklådan och bakade sandkakor och sandgrytor så det stod det härliga till. Också gungade jag också, det är kul! Sen gick vi in till mamma och myste när det började bli mörkt ute.


Lämna ett svar