Hälsar på djuren i Huvudsta, och morbror hälsar på

I morse blev det en repris av igår. Jag vaknade tidigt och hade råkat kissa igenom igen, så mamma bytte på mig i sängen och tog på mig andra kläder. Sen ville jag ha välling, men då sa mamma att det var för tidigt, och att jag måste sova en stund till. Jag låg och vred mig i en halvtimme ungefär mellan mamma och pappa, tills klockan var sju, men sen gav jag upp och gick och ställde mig vid sovrummet och ropade ”välling, välling”. Då kom mamma upp och gav mig vällingflaskan i alla fall, och jag satte mig i soffan och kollade på Noddy. Sen sov mamma och pappa vidare i två timmar!! Knasföräldrar som bara sover och sover. Jag tittade på Noddy och lekte med tåget, bilarna, motorcykeln och åkbilen medan de sov. Jag blev jätteglad när de vaknade sen, och oj vad jag var sugen på frukost då. Mamma och pappa med. Men först satte jag mig hos dem i sängen och läste lite för dem. Om vovven, huset, kläderna, leksakerna och allt det där. Jag är jätteduktig och vet vad allt heter nu.

Vi åt en brakfrukost, och sen gjorde vi oss iordning för att åka ut på en liten utflykt idag med. Idag bar det av till en 4H-gård i Huvudsta som mamma hade hittat info om på nätet. Det var en gård med en massa djur som man fick titta och klappa på. Också fanns det lekpark och caf

En kommentar till “Hälsar på djuren i Huvudsta, och morbror hälsar på”

Lämna ett svar