En storebror i familjen…

Vet ni? Jag tycker att det är lite orättvist att det bara är mamma och pappa som får komma till tals här på TWUMs förstasida. Jo, jag har ju min dagbok förstås, men den syns ju bara pyttelite. Men nu tänker jag i alla fall ta lite plats. Vet ni varför? Jo, för jag ska bli STOREBROR! Mamma och pappa berättade det för mig igår, att det bor en bebis i mammas mage. Jag tyckte minsann att det skulle bo en bebis i min mage med, och i pappas mage, men det gjorde det inte sa mamma och pappa då. Vad orättvist!

Egentligen så har jag förstått för länge sedan att det bor en bebis i mammas mage, för jag har varit väldigt intresserad av bebisar och bebisskrik sista tiden, och jag har gosat extra mycket med mammas mage (den har blivit lite större på sista tiden). Men ni behöver inte berätta för mamma och pappa att jag misstänkt att det ska komma småsyskon, för de var så glada över att få berätta det för mig igår.

Det dröjer såklart jättelänge innan mitt syskon ska komma ut och hälsa på utanför mammas mage. Ända till i maj. Typiskt. Jag längtar ju efter mitt bebissyskon så jag får nån att leka med. Fast bebisen kanske kommer att vara så pytteliten så att den inte går att leka med på en gång?

Men tänk ändå va? Jag, Moltas, ska bli storebror… Coolt… Bäst jag lär mig riktigt mycket nu fram till i maj, så jag kan lära mitt lilla syskon vidare sen. Jag ska lära mig prata (fast det kan jag ju nästan redan), cykla och åka skidor innan bebisen kommer har jag bestämt, för sånt måste man nog kunna när man ska bli storasyskon.

Puss och kram från storebror

051031

8 reaktioner till “En storebror i familjen…”

  1. God damn!
    Dagens absolut roligaste nyhet!!! Grattis till hela familjen!

    Nu ligger jag om möjligt ännu mer efter… Någon här som är sugen på barn?

    Finnes: Snygg, narcissistisk jävel med bra jobb, stabil ekonomi, ostabil bostadssituation, inget körkort men sjukt många läckra slipsar och en big ass tv.

    Sökes: Kvinna. Helst.

Lämna ett svar