Pulka i Vemdalen och mamma och pappa kommer tillbaka från Östersund

Idag hade jag också sovmorgon. Sedan efter lunch så åkte jag, mormor, morfar och Emmelie till Vemdalen och tog pulkan med oss. Sen åkte jag pulka i Vemdalen, och oj vad roligt det var! Jag åkte mest med Emmelie och Alex. Det var jättejätteroligt, och jag skrattade och skrek ”igen, igen” hela tiden. Åh vad kul det är med snö och med pulkaåkning! När vi åkt ganska länge (det fanns mycket längre och roligare pulkabackar i Vemdalen än i Storhogna) så följde vi med Emmelie och Alex hem till Alex och hans familj som har en lägenhet i backen i Vemdalen. Där fick vi fika, och jag busade med Alex mamma.

När vi kom hem så sov jag och mormor en stund, det var skönt det efter att ha varit ute och busat hela dan! Och när vi vaknade på eftermiddagen så dukade vi fram och fixade mat tills mamma och pappa skulle komma hem från Östersund. Åh vad jag längtat efter dem när de varit borta. Men samtidigt har jag ju haft så kul att jag nästan inte haft tid att längta efter dem… Men när de väl kom hem så pussade och kramade jag massor på dem. Sedan åt vi middag och sen läste jag bok med mormor och vovvarna i soffan innan det var dags att sova igen.

Lämna ett svar