Dina sparkar syns utanpå magen

Hej i magen. Idag åkte jag och din pappa till Östersund för att lämna in bilen på service. Det var jättemycket billigare att göra det där än att göra det hemma i Stockholm. Din storebror var kvar i Storhogna med mormor och morfar, så pappa och jag fick en hotellkväll alldeles för oss själva. Eller nja, du var förstås med 🙂 Du visade väl att du ville vara med och mysa, för när vi låg och kollade på film på hotellrummet på kvällen så sparkade och bökade du så det syntes utanpå magen för första gången. Vet inte riktigt vad du höll på med, men vi såg väldigt tydligt sparkar och boxningar. Nu börjar det kännas att du har växt och börjar bli riktigt stor där inne, för så fort du rör dig nu så känns det väldigt väl! Hoppas det inte är för trångt där inne, du är ju ca 30 cm lång nu…

/Mamma

Lämna ett svar