Vi lämnar mamma och pappa i stugan och drar till Västanå

Idag efter sovmorgon och frukost så skulle det spelas julklappsspel, eftersom det inte hunnits med än (trots att julen egentligen är slut nu). Jag fick vara med och slå lite emellanåt, men eftersom det går på tid så var alla lite för stressade för att låta mig slå. Det gick bra för mamma, hon vann två paket. Och pappa vann ett. Stackars morfar blev utan 🙁

Sedan kom mormor på att hon och jag kanske skulle följa med morfar när han skulle åka hem på onsdagen för att mata kossor och skjutsa hem Bettan som skulle få besök av sin Calle från Umeå. Mamma och pappa hade inget emot att få ha stugan för sig själva ett par dagar, och jag tyckte att det skulle bli jättekul att få bada i bubbelbadkaret som jag alltid får göra hos mormor och morfar, så sagt och gjort så packade vi ihop grejor till oss alla och drog iväg och lämnade mamma och pappa ensamma i stugan. De gick upp och myste i vinterträdgården på hotellet, och åt sen fin middag där. Jag sov gott hela bilresan hem till mormor och morfar och sen när vi kom fram så badade jag och mormor i bubbelbadkaret. Det var jättekul! Sedan åt vi en sen middag med älgfärsbiffar och kantarellsås (mormor har plockat kantareller som en galning hela hösten, så de kan äta kantareller varje dag fram till nästa höst om de vill). Det var mumma det vill jag lova. Sen gick jag och mormor och la oss och sov, men då hade klockan hunnit bli ganska mycket.

Lämna ett svar