Shopping i stan och Herbie

I morse åt vi risgrynsgröt och ägg till frukost. Jag som älskar både risgrynsgröt och ägg, vilken tur va?

Vi åkte till stan efter frukost, och jag var jättesnäll hela tiden medan mamma och pappa gick i affärer och köpte julklappar. När vi nästan handlat klart så fick jag springa lite. Sen åt vi lunch inne i stan, jag åt macka och mamma och pappa soppa. Det var mums. Det var kallt ute, så varm soppa var gott, det tyckte jag med som fick tjuvsmaka.

Efter lunchen så åkte vi hemåt och jag somnade bums i bilen (man blir trött av att shoppa). Sen väckte mamma och pappa mig efter en stund, då var vi framme på Coop där vi skulle göra lite matshopping. Men då var jag jättetrött och ville inte alls handla. Jag fick sitta i kundvagnen och vila bland alla varor (och åt banan, gott).

På vägen hem från Coop så åkte vi förbi videoaffären och hyrde film, om bilen Herbie. Så sen när vi kom hem och hade ätit så kollade vi på Herbie och åt popcorn och drack cola och åt lite godis hela familjen. När filmen var slut (jag satt intresserat och tittade på hela filmen) så var klockan så sent att det var dags att sova för kvällen.

Lämna ett svar