Åker till Lidköping efter dagis

Idag kom mamma och pappa och hämtade mig lite tidigare på dagis. Det var för att vi ju skulle åka till farmor och farfar idag, det hade mamma och pappa berättat för mig redan. Men jag ville inte riktigt följa med hem ändå, utan protesterade allt lite i vanlig ordning.

Mamma och pappa hade packat klart allt, så vi åkte direkt från dagis. Det var nog tur det, för usch vilket oväder det var hela vägen. Snöstorm som inte var av denna värld. Huah, stackars pappa som körde. Jag passade på att sova en stund på vägen, sen fick jag titta på film. Det är skoj att titta på film i bilen.

När vi kom fram till Lidköping så åkte vi till Roma och köpte med oss mat därifrån, sen åkte vi hem till Björn och Malin. Jag kom ihåg var de bodde från sist när vi var här och hälsade på. Jag var inte så sugen på mat utan ville helst springa omkring och kolla läget när vi kom dit, så de andra fick äta utan mig. Jag hittade Simpsons i Björn och Malins bokhylla, så jag gick och frågade Björn om jag fick titta på det, och det fick jag. De andra kom in och satte sig i soffan med mig med, och dukade fram godis och snacks och gott. Som tur var så var mamma och pappa ovanligt snälla idag, så jag fick smaka både godis och chips trots att jag inte hade ätit nån mat. Det var gott det.

Sen var vi kvar hos Björn och Malin till jättesent. Jag var så trött så det bara kröp i benen på mig och kunde inte riktigt komma till ro att somna i soffan förrän precis innan vi skulle åka hem till farmor och farfar. Då var jag så trött så mamma och pappa knappt inte kunde väcka mig. Men sen höll jag mig vaken i bilen till farmor och farfar i alla fall, och pulsade i snön in till dem från bilen alldeles själv. Farfar var vaken så jag gav honom en kram. Sen ville jag sova vidare, så mamma och pappa fixade iordning min säng som jag slängde mig i på direkten och somnade gott.


Lämna ett svar