Hemmamysdag hos Tedde och Jenny och sopsäcksåkande

Idag hade vi lite sovmorgon, eftersom mamma och pappa var vakna till sent igår. Jag kröp över till mamma och pappas madrass när jag vaknade och sov en stund med dem sen. Sedan åt vi en god sen frukost (ägg, mums!), och sen tittade jag på film innan det var dags att sova middag. På eftermiddagen skulle vi ha gått på nåt museum av nåt slag, där de hade djur, men jag råkade sova lite för länge så att vi inte hann (mamma, pappa, Tedde och Jenny spelade poker, och pappa förlorade, så han gick och la sig och vilade middag med. Då vaknade jag, och kröp ner hos pappa och somnade om, myspys). Men då gick vi ut och åkte sopsäck i parken istället, och det var nog roligare. Jag ville åka igen och igen. Eller ja, jag ville mest egentligen att alla andra skulle åka så att jag fick putta på, för det var roligast.

Sedan gick vi och handlade lite till tacomiddagen som vi lagade till när vi kom hem. Det var mums det. Det hann bli mörkt medan vi var ute och åkte sopsäck, och efter middagen var det så sent så det var läggdags för mig. De andra tittade på film medan jag försökte somna. Jag hade sovit lite för länge idag för att kunna somna direkt, men efter att ha hört ”adjöss och tack för fisken” från filmen de andra såg så somnade jag till slut…


Lämna ett svar