Känner huvudet och ett ben

Idag har du varit vild som en galning i magen. Du har buffat och puttat och snurrat. När jag satt på jobbet så kände jag ditt huvud röra sig i ovankanten av magen (busunge, du ska ju ligga med huvudet neråt ju!!), och senare på kvällen så kände jag väldigt tydligt en arm eller ett ben i höger sida av magen, det kändes väl på utsidan av magen. Det känns riktigt knasigt… Din pappa kände med på magen och kände hur hårt det var där ditt ben stack ut (eller arm). När jag gick och la mig för natten sen så kände jag precis hur du låg i magen med, magen formas lätt efter hur du rör dig nu (du låg som en liten ostkrok i nederdelen av magen). Trots att man varit med om det förut är det väldigt svårt att kunna föreställa sig att det bor en liten människa där inne i magen…

Puss min ostkrok

Lämna ett svar