Utebus på förmiddagen och födelsedagsbesök på eftermiddagen

Idag efter frukost gick vi ut och lekte lite. Det var kul det, vi busade i snöhögen utanför vårt hus hela familjen. Vi åkte lite pulka med, men ärligt talat så är det ingen vidare pulkabacke precis. Men det gick bra att bygga snötorn av snöklumpar.

När vi lekt klart så gick vi in och åt lunch (jag i alla fall) och sen fick jag sova middag. När jag vaknade sen så åkte pappa iväg och skulle köpa kinamats-lunch, och när han var borta så ringde det på dörren. Gissa vilka det var? Det var Emmelie och Alex som kom på besök. Emmelie fyller år idag, så mamma hade bakat tårta till henne. Pappa kom hem sen efter en stund med med mat, och då åt vi en jättesen lunch/tidig middag tillsammans allihopa. Jag åt också, jag älskar ris 🙂 Och räkchipsen var inte dumma de heller!

Sedan busade jag med Emmelie och Alex, också firade vi Emmelies födelsedag med fika och present. Jag ville helst att Emmelie och Alex skulle komma och leka med mig, men de skulle bara fika hela tiden. Då satte mamma och pappa på en film till mig som vi hyrt (Stuart Little 2), så då satt jag snällt och kollade på den en stund. Sen, som tur var, så hann både Emmelie och Alex busa en del med mig efter fikat i alla fall. Vi hade kuddkrig i soffan bland annat, det var jättekul.

På kvällen sedan klädde vi på oss allihop och skjutsade in Emmelie och Alex till centralen. Emmelie skulle åka hem till Motala och Alex till Uppsala. Emmelies kompis Lisa kom dit också för att säga hej till Emmelie. Vi fikade lite snabbt på centralen allihop innan det var dags att vinka av Emmelie på tåget. Då hade klockan hunnit bli ganska sent, och efter att ha sagt hej då till de andra med så åkte vi raka vägen hem sen och jag hann somna i bilen och sov sen gott vidare i min säng när vi kom hem.


Lämna ett svar