Mamma kommer hem och vi tittar på film och fredagsmyser

I morse när jag vaknade så var mamma fortfarande inte hemma. Hon åkte på konferens igår direkt efter jobbet, så jag har inte träffat henne sen igår morse. Men jag vaknade i hennes säng i alla fall i morse. Jag passade på att gå in till pappa inatt och sova med honom i mamma och pappas säng nu när mamma ändå var borta så det fanns gott om plats i sängen.

Efter frukost så lämnade pappa mig på dagis som vanligt. Sen kom han och hämtade mig på eftermiddagen också, för mamma hade inte kommit hem än. Jag och David åkte stjärtlapp för fullt när pappa kom och skulle hämta mig. Det var jättekul så jag ville helst inte åka hem. Men när vi kom hem så dröjde det inte så länge innan mamma kom och ringde på dörren, då blev jag jätteglad.

Vi började fredagsmysa direkt när hon kom hem, med först mat, sen film, popcorn och cola. Åh vad jag gillar fredagar!

Lämna ett svar