Dags för en andra klippning

Idag efter dagis så skulle vi åka och hälsa på Wilma och klippa mitt långa hår (och framför allt min långa lugg) hade mamma berättat. Så idag gick det lite lättare när hon kom och hämtade mig, då behövde hon inte tjata riktigt lika länge som vanligt på att jag skulle följa med till bilen.

Vi åkte direkt från dagis och hämtade upp pappa vid tåget, och sen fortsatte vi till Wilma. Vi stannade till på Statoil på vägen och köpte en korv till mig som jag åt upp på vägen till Wilma. När vi kom fram gick jag raka vägen fram till Wilmas hus och ringde på. Sen började vi busa direkt, och Wilma visade alla sina leksaker som hon hade i sitt rum. Sen sa mamma att jag skulle klippas, så då fick jag inte leka längre. Jag protesterade ganska högljutt och var inte alls sugen på att sitta stilla på en stol och bli klippt när det fanns så mycket kul att leka med. Men jag var ganska snäll ändå under klippningen, och det var faktiskt himla skönt att slippa den långa luggen som har ramlat ner i ögonen på mig hela tiden.

När jag var färdigklippt så lekte jag och Wilma en stund i hennes rum och de andra gick upp och fikade. Jag och Wilma gick också upp sen efter en stund, och busade uppe istället. Wilmas pappa höll på med nån knasig grej, han la en massa plattor på golvet i deras badrum. Men jag och Wilma fick hjälpa till och hämta plattor, och det var jättekul!

Sedan så sprang jag och Wilma omkring som vildar hela kvällen och busade och skrattade. Vi fikade lite snabbt också mellan allt bus, men mest busade vi bara ända tills det var dags för oss att åka hem. Men det ville jag inte alls, även fast jag var jättetrött. Men innan vi åkte knäppte papporna kort på mammornas magar, för Wilmas mamma har också en bebis i magen som ska komma ut bara några veckor efter våran bebis. Jag gick fram till mammas mage och kramade om den och sa ”min bebis” bara för att de skulle veta att i mammas mage var i alla fall våran bebis, så det så!

Jag hann somna gott i bilen på vägen hem, och sov sedan vidare hemma i sängen ända tills nästa dag.


Lämna ett svar