V34 och bebiströjor

Hej gosing. Du har blivit lite lugnare i magen nu, vet inte om det kanske är lite trångt där inne för dig. Idag har vi fått två fina tröjor som det står ”bebis” på magen på från jobbet. Mammas jobb tillverkar de tröjorna så det hade blivit ett par stycken över. Får väl se om vi får plats med magen i dem. Den (du) har växt ordentligt nu. Men som tur är ökar inte min vikt i samma fart som magens storlek, det är tur det. Nu i v 34 har jag gått upp 6,5 kg sen du blev till, och det är ju helt ok. Hoppas jag inte går upp så mycket mer heller innan du kommer ut. När jag väntade din storebror gick jag upp 12 kg, men det ska jag försöka undvika den här gången. Är ju skönt om det inte är så många kilo att gå ner när du är ute sen…

Puss och kram från tjockis-mamma

Lämna ett svar