Vacker

Hej min bebis. Idag har du varit vaken och kickat lite smått mest hela förmiddagen. Men just nu sover du. Man får aldrig nånsin under sin livstid så ofta höra hur vacker man är som när man är gravid. Kommer ihåg det från när jag väntade din storebror att många kom fram (ofta helt främmande människor) och kommenterar hur vacker man är eller hur vacker mage man har. Även nu får jag höra det mer eller mindre varje dag, från arbetskamrater, kunder eller folk ute på stan. Och detta trots att man känner sig mer sliten, trött och tjock än vad man nånsin gjort tidigare. Men allas snälla ord hjälper ju onekligen att få sig att känna sig finare i alla fall.

Kommer nyss tillbaka från lunch med mina arbetskamrater nu. En av dem har börjat en utredning varför han och hans tjej inte kan få bebis. Man kan nog inte ens föreställa sig hur jobbigt det är att inte kunna få bebis när man vill, vi har verkligen haft jättetur jag och din pappa att både du och din storebror kommit till utan att vi ens hunnit tänka 🙂

I eftermiddag ska vi hälsa på en av mina kompisar som är frisör för att hon ska få klippa håret på din storebror. Han är så långhårig att han nästan ser ut som en liten tjej. De har en dotter som är knappt ett år äldre än Moltas, så de brukar busa mycket. De väntar också en liten ny bebis, som ska komma bara några veckor efter dig. Så vi ska väl jämföra våra magar idag och knäppa lite kort.

Puss


Lämna ett svar