Cyklar, picknickar och äter grillat igen

Idag målade vi ägg till frukost igen! Men mamma hann inte vara med och måla, så idag var det bara pappa och jag som målade. Men mamma fick ägg i alla fall, snällt va?

Direkt efter frukost så gick vi ner och plockade fram min cykel så att jag fick cykla till Shell, där vi köpte med oss bullar och festis, sen gick vi och hade picknick på gården. Det var mysigt det! Det är så skönt väder! Jag strosade omkring lite medan mamma och pappa fikade (hade inte ro att sitta så länge), och sen knäppte jag jättefina kort på mamma och pappa alldeles själv (kolla på bilden får ni se, visst blev den bra?). Jag var jätteduktig att sikta så att jag såg både mamma och pappa i displayen innan jag knäppte.

När vi picknickat klart så cyklade vi till Lidl och handlade lite, och sen vidare hem för att sova middag. När jag vaknade igen sen så kollade jag på Wallace och Gromit och på sen grillade pappa kött och korv till middag. Men idag åt vi inne, för det var lite kallare ute idag.

Jag och pappa spelade gitarr och sjöng en stund i soffan sen innan det var dags att sova, det var mysigt det.


Lämna ett svar