Äntligen en ny telefon

Efter en lång och djupt undersökande väntan slog jag för tre år sedan till på en ersättare till min gamla Nokia 3210. Valet föll på en Sony Ericsson T310, för att den hade ett bra pris, kunde synka med Outlook och för att SE hade fått ordning på hastigheten i menyerna (enligt en viss tidning).

Redan efter någon vecka hade jag fått rejält krupp på de otroligt sega menyerna. Att skriva sms blev helt otänkbart, och jag gick från ett normalt sms-användande till i princip ingenting. Aldrig mer Sony Ericsson sa jag. Men nu sitter jag här och har precis fått hem min nya Sony Ericsson K750

…hoppas på att bli mer nöjd den här gången.

En kommentar till “Äntligen en ny telefon”

  1. Grattis kära kollega!
    Undrens tid är inte förbi: Tård har tagit ett mobilt inköptsbeslut!

    Att köpa hus för ett par miljoner går bra, att skaffa barn som kostar lika mycket under 18 år likaså. Men mobiler har varit svårt. Fram tills nu. Grattis, oavsett vad! 😉

Lämna ett svar