Magsjuka

I dag vaknade jag vid halv åtta. Då höll mamma och pappa på att duka ut scones på balkongen. Jag fick en välling och fick ligga i soffan och titta på film. Jag tittade på Wallace och Gromith och jättekaninen. När mamma och pappa hade frukostat klart ute på balkongen så kom de in med lite scones till mig med. Men jag ville inte ha så mycket.

Sedan gjorde pappa iordning mig för dagis. Jag ville helst inte åka till dagis, men jag fick inte stanna hemma. När vi kom till dagis så var fröknarna ute, så pappa lämnade mig ute idag. Det var skoj tyckte jag. Men sen när jag var uppe i skogen och lekte så kräktes jag. Sen kräktes jag igen vid samlingen. Då tyckte William synd om mig och frågade om jag ville ha ett plåster. Det ville jag. Han frågade om jag ville ha ett Ior-plåster, men det ville jag inte. Men ett Nalle Puh-plåster ville jag ha.

Fröken Karin ringde till pappas jobb för att säga att jag var sjuk, men hon fick inget svar där. Då ringde hon till mamma, så då kom hon och Tett och hämtade mig. Jag mådde jättedåligt då och satt hos Kerstin och myste när mamma kom. Jag ville åka hem på en gång, så vi gick till bilen direkt, och åkte hem. När vi kom hem hann jag kräkas ner soffan innan mamma hann få fram en handduk som jag skulle få ligga på. Sen la jag mig i soffan och tittade på film (när mamma torkat bort allt kräks och ställt fram en hink som jag får kräkas i nästa gång). Jag ville se Wallace igen, så då fick jag det. Tett sov i babysittern och mamma jobbade sen hela förmiddagen. Mamma tog tempen på mig med, jag hade nästan 39

Lämna ett svar