Följer med till mammas jobbs nya lokaler

Idag myste jag och mamma inne hela dan, för det var regnigt. Pappa var också hemma, men han jobbade hela dagen.

När storebror kommit hem från dagis så gav sig jag och mamma iväg en sväng med bilen. Vi åkte till den lokal dit mammas jobb ska flytta nu medan hon är hemma med mig. Det var ett enda stort rum nu, så det var inte så mycket att se kanske, men det kommer nog att bli fint när det blir klart. Det var i alla fall kul att träffa alla arbetskamrater tyckte mamma. Det var många barn med också, bland annat en liten kille som var född sju veckor innan mig. Men han var inte så liten, mamma tyckte att han var jättestor. Men det är nog för att hon jämförde honom med mig, och jag är ju inte så stor än. Men när jag är nästan tre månader, då ska jag minsann också vara stor, så det så!

Jag sov i selen på mammas mage under hela besöket och även i bilen dit och hem, så jag märkte knappt att vi hade varit borta. Knasigt tyckte mamma.

När vi kom hem så vaknade jag precis när mamma, pappa och storebror skulle äta middag, så då fick pappa sitta och gunga babysittern med foten samtidigt som han åt för att jag skulle vara nöjd. Sen hade jag min gnällperiod efter att storebror gått och lagt sig, men som tur var (tyckte mamma och pappa) så var gnällstunden inte så lång idag, och jag somnade vid halv elva.

Lämna ett svar